Eén loket voor al uw vragen

Het kopen van een bouwkavel doet u niet iedere dag. Het is een nieuw, complex proces waar u niet alleen voor staat. Of het gaat om het bepalen van de ideale kavelgrootte of het kiezen van de juiste financiering, de specialisten van Seggelant II adviseren en begeleiden u graag in het maken van de juiste keuzes. 

"De specialisten van Seggelant II helpen 
u graag bij het maken van de juiste keuzes!"

Maximale begeleiding van ontwikkeling tot bouw
Wilt u maximaal begeleid worden bij het totale huisvestingsproces van aankoop tot en met de bouw van uw droombedrijf? Wij staan graag voor u klaar. Vanuit Burgland Projectontwikkeling B.V. helpen wij u bij bijvoorbeeld het aanvragen van de benodigde vergunning(en). Indien gewenst kunnen wij ook het volledige traject inclusief ontwerp, installatie en bouwbegeleiding voor u verzorgen.

U bent geheel vrij in de keuze van een bouwbedrijf. Mocht u echter besluiten gebruik te maken van de diensten van Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V., levert u dit, naast een zeer scherpe en marktconforme prijs, diverse voordelen op. Bent u benieuwd welke voordelen dit voor u zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

"Seggelant II biedt u begeleiding 
 bij uw financiering via Credion!"

Begeleiding financiering
Wanneer u voornemens ben om zich te vestigen op Seggelant II, is het verkrijgen van een financiering één van de belangrijke stappen. Het team van Seggelant II biedt u de mogelijkheid om de haalbaarheid van uw plannen te laten toetsen (quick-scan) door deskundige financieringsexperts van Credion. Neem contact op met de makelaar voor de mogelijkheden.

   
Dhr. Dick de Jong
T 06 22517524

E ddejong@credion.nl
 


Ook hebben wij een aantal banken benaderd over Seggelant II en hen volledig geinformeerd over het project.  Per bank is er een adviseur beschikbaar die u vrijblijvend adviseert over uw financiële mogelijkheden. Ondanks dat u vanzelfsprekend vrij bent in het kiezen van uw bank stellen wij ze graag aan uw voor.

   Dhr. Robert van der Linden
T 06 20429547

E robert.p.van.der.linden@rabobank.nl
  Dhr. Hendrik Ruiterkamp
T 06 53447202

E hendrik.ruiterkamp@nl.abnamro.com