Bedrijven op Seggelant II

Dat de economie aantrekt is goed te merken op het centraal gelegen bedrijventerrein Seggelant II in Brielle. Werden er tot en met eind 2015 al 3 kavels uitgegeven, in het afgelopen kwartaal is dit aantal opgelopen tot 8 verkochte kavels. Volop bedrijvigheid dus in Brielle!

Uitstekende locatie
Via de N57 en de A15 zijn Rotterdam en het havengebied zeer goed bereikbaar. Hiermee is Seggelant II een uitstekende uitgangspositie voor bedrijven die actief zijn op Voorne-Putten en toeleveranciers richting het Rijnmond gebied, de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden.

Efficiënt groeien in de regio
Voor sommige lokale bedrijven is Seggelant II een ideale locatie om uit te breiden. Voor Klein Recycling, voorheen gevestigd in Zwartewaal, is op Seggelant II een nieuw bedrijf gerealiseerd met drie keer meer verwerkingscapaciteit. Klein Recycling ligt door deze verhuizing slechts op 500 meter afstand van de A15 en de Rotterdamse haven. Dat scheelt aanzienlijk in transportkilometers én milieubelasting. Hierdoor kan Klein Recycling bedrijven, industrieën en gemeenten beter voorzien van een optimale, logistieke dienstverlening.

"Onze verhuizing scheelt aanzienlijk
in transportkilometers en milieubelasting."
- Klein Recycling

50 procent verkocht
Het totale uitgeefbaar gebied van circa 5 hectare is opgedeeld in kavels van 2.000 tot maximaal 10.000 m2. Eind 2015 waren drie bouwkavels verkocht. Twee bedrijfspanden zijn inmiddels gerealiseerd en opgeleverd.In het eerste kwartaal van 2016 zijn al vijf kavels verkocht. Hiermee is 50 procent van Seggelant II uitgegeven. Daarnaast zijn er momenteel diverse kavels onder optie.

Vakkundig advies
De verkopend makelaar Toussaint + van Wijk is bekend en zeer actief in de regio. Sander Toussaint vertelt: “Het is vaak een hele zoektocht naar de juiste locatie wanneer een bedrijf uitbreidingsplannen heeft. Bij dergelijke projecten komt onze ervaring en specialistisch netwerk goed van pas. Op de website bieden wij een projectflyer aan om een goed overzicht te krijgen van de mogelijkheden op Seggelant II. Het is een erg interessant project. De kavels zijn al te koop vanaf € 165,- p/m2. Ik kom graag in contact met bedrijven die groeiambities hebben en zich oriënteren op een nieuwe locatie voor hun bedrijf.”